Obecní policie v červnu: Tragická nehoda

Přesně v polovině měsíce došlo na křižovatce s mělnickou silnicí k tragické dopravní nehodě osobního automobilu a motocyklu, jehož řidič bohužel podlehl vážným zraněním, nepomohla ani letecká záchranná služba. Hlídka obecní policie asistovala při odklánění dopravy a likvidaci následků nehody. Další červnové události už naštěstí tak vážné nebyly.
Kuriózní krádež jsme zaznamenali přímo na obecním úřadu, z jehož oken opět zmizely truhlíky s květinami. Tentokrát měli ale lapkové smůlu – byli zachyceni na kamerovém záznamu. Jsou dva a tímhle činem si vysloužili přestupkové řízení, protože škoda vznikla ve výši cca 500 korun.

Pes plemena Jack Russell teriér byl odchycen v Bezové ulici na zahradě domu, kde zcela určitě neměl co dělat, protože paní domácí Jacka nevlastní. Pes byl vrácen majiteli tentokrát s domluvou, byl to jeho první odchyt (tedy toho psa).

Při měření rychlosti nebyl v červnu zjištěn žádný delikt, naopak na poli neoprávněných záborů byly zaznamenány dva případy, v obou stačila k vyřešení domluva.