Podpoříte logem žákovský fotbal?

Letošní ročník turnaje SKYSOFT CUP ve fotbale pro starší žáky se uskuteční zde v Předboji na hřišti Sokola Předboj v neděli 24. 6. 2012 od 09.00 do cca 16.30 hod. Chtěl bych se na Vás v souvislosti s jeho konáním obrátit s marketingovou nabídkou…

Pro turnaj se nám podařilo zajistit i účast internacionálů ČR, kteří budou klukům předávat poháry a diplomy a zároveň zde v průběhu turnaje sehrají přátelské utkání proti mužstvu Sokola Předboj „A“ doplněného o veterány.
Chceme turnaji udělat rozsáhlou plakátovou reklamu v širokém okolí. Několik týdnů před turnajem bychom vytiskli plakáty, které bychom svépomocí rozvěsili. Na plakáty bychom rádi umístili loga sponzorů (partnerů).
Již máme uzavřenou dohodu s vydavatelem novin NÁŠ REGION, že cca měsíc (2 vydání) před turnajem bude plakát otištěn i v tomto čtrnáctideníku. Náhled plakátu viz příloha.
Myslím si, že na turnaj zavítá mnoho návštěvníků.
Rád bych tedy tímto nabídnul prezentaci Vaší firmy na plakátu s tím, že za 1.000,- Kč byste kromě loga na plakátu dostali možnost prezentace v rámci turnaje (vlajky, plakáty, stánek…), VIP sedadlo a občerstvení v rámci turnaje. Prezentace je navíc možná nejen na turnaji st. žáků v neděli dne 24. 6. 2012, ale i v sobotu 23. 6. 2012, kdy se po cely den koná turnaj dospělých.
Pokud byste měli zájem, ozvěte se na některý z níže uvedených kontaktů, na konečné podobě plakátu už totiž pracujeme. Můžete mi dokonce rovnou poslat logo ve formátu JPG.
Děkuji za pozornost, přeji úspěšný letošní rok a věřím, že si přijdete alespoň zafandit!

Zdeněk Danny Švihel
Vedoucí družstev mládeže
FC SOKOL PŘEDBOJ
Mobil : +420734845851
E-mail : zdesvi.2003@hotmail.com
www.sokolpředboj-zaci.websnadno.cz