Starší přípravka: Okresní přebor 2011/2012, podzim

Starší přípravka hrála svůj první podzim v soutěži většinou s hráči ve věku spíše mladší přípravky, ale bohužel tak to je. Budiž týmu ke cti, že všichni se snažili do tréninků a zápasů dát všechno (až na některé výjimky). Za velké plus pak považujeme stabilizaci trenérského kádru.

Dostáváme  hodně branek, protože máme problém na místě brankáře a dáváme málo branek, protože máme málo pořádných útočníků. Pevně ale věřím, že na jaře už konečně nějaký ten bod urveme. Na podzim jsme měli smůlu hlavně v zápase s Hovorčovicemi, kde jsme byli chvílemi i lepší, ale bohužel jsme nedávali žádné branky. Na jaře je ale určitě porazíme a určitě ještě nějaký ten bod urveme.
Problémy jsou ale s účastí některých hráčů. Na tréninky chodí kluci v celkem hojném počtu, ale na zápasy je občas problém vůbec poskládat celé družstvo. Chtělo by to, aby si někteří rodiče uvědomili, že tím, že kluci nejdou na zápas, de facto oslabují tým. Chtěli bychom, aby se kluci dali dohromady i jako parta, a pak bude všechno lepší a určitě se dostaví i výsledky. Chce to ale, aby všichni chodili poctivě na tréninky i na zápasy. Každopádně klukům držíme všechny palečky.

Podzimní výsledky
Brandýs A        0:29
Veltěž B            3:9
Brandýs B       1:12
Veltěž A            1:17
Zeleneč           3:10
Hovorčovice    2:4
Klecany           1:11
Čelákovice      0:12
Vyšehořovice  0:5
Úvaly                1:9
Jirny                  1:10
Odolena Voda 1:9

Zatím jsme tedy po podzimu na posledním 12. místě se skóre 14:137 a 0 body. Na 11. tým ale ztrácíme pouze 3 body. Takže kluci, na jaře to určitě bude lepší!
-zdesvi-