Předbojské zprávy v novém

Těžko bychom asi v obci hledali někoho, kdo nezaregistroval, že poslední číslo Předbojských zpráv vyšlo na přelomu léta a podzimu. Na druhou stranu není mnoho těch, kteří nám položitli otázku, proč to tak je…

V první řadě bych všechny rád ubezpečil, že jsme určitě neotočili kormidlo a nezačali Vám, našim občanům, cokoli z dění v obci nebo na obecním úřadu zatajovat. Naopak, spustili jsme nový obecní web, který by měl obsáhnout veškeré dění v obci. Stalo se tak na přelomu listopadu a prosince a věřím, že každý, kdo má zájem, na něm najde informace o tom, co se v Předboji děje zajímavého nebo důležitého. Od kulturních přes sportovní akce až po činnost obecní policie.
Navíc můžete k rozvoji předbojských internetových stránek sami přispět. Buď v diskusním fóru, kde můžete diskutovat na jakékoliv téma (jen se přimlouvám za vystupování v rámci pravidel slušnosti a tolerance), nebo jako autoři příspěvků do některé z rubrik, které můžete zasílat na e-mail redakce@predboj.cz, kde jej očekává nový editor (jehož hledání ostatně bylo dalším z důvodů absence novin ve Vašich poštovních schránkách).
A jak to bude s Předbojskými zprávami? To nejlepší, nejaktuálnější anebo nejzávažnější z webu jednou za čas vezmeme, doplníme tématickým článkem nebo články a vydáme v tištěné podobě zejména pro ty, kdo z nějakého důvodu nemají přístup k internetu.
(sob)