Obecní policie v srpnu: Opravdu letní měsíc

Srpen byl tentokrát opravdu „oddychový“. Tou nejdůležitější informací tak je, že od září jsou obnoveny pravidelné středeční úřední hodiny Obecní policie v zasedací místnosti Obecního úřadu Předboj. Každou středu od 17 do 18 hodin tak můžete přijít probrat, co máte na srdci a mohou vám s tím pomoci právě strážníci, např. tzv. parkovačky. Ale nějaký ten pes se zaběhne vždy…

Tentokrát se do kotce kynologického spolku v Bašti podívala fena dobrmana černé barvy s hnědou náprsenkou odhcycená v Čenkovské ulici a majitelce to vyneslo 500korunovou pokutu.

Parkovací lístky za nepovolené parkování v obytné zóně, v jednom případě navíc v protisměru, našlo několik řidičů v lokalitě Pod Kapličkou.

A poslední srpnová událost bylo šetření údajného pálení plastů na jedné ze zahrad v ulici Břežanská. Ukázalo se ale, že se jednalo o zbytky trávy a větve, navíc strážníci přijeli k již uhašenému ohni, majitel nemovitosti tak reagoval na upozornění sousedů. Hlídka muže poučila, nicméně určitě bychom měli muže pochválit za slušný a vstřícný přístup.

-sob-