368: Výluka a změna jízdního řádu

Ve středu 5. června 2019 začne výstavba okružní křižovatky na silnici I/9 U Papryčů. Výluka by měla trvat do poloviny září. Provoz autobusů po silnici I/9 bude zachován, ale nebude možné odbočit na silnici III/0085, po které jezdí linka 368. Linka 368 bude provozována podle výlukového jízdního řádu, který naleznete zde. Pro informace o dalších změnách čtěte dál.

Spoje jedoucí z/do Prahy budou vedeny po objízdné trase mimo zastávku Líbeznice, II a náhradou zastaví v zastávce Líbeznice, Pošta.

Spoje ukončené v trvalém stavu v zastávce Líbeznice, II pojedou z Baště přes zastávku Líbeznice, Pošta do zastávky Líbeznice, II, kde budou ukončeny. U těchto spojů dojde k prohození výstupní a nástupní zastávky – výstup bude v zastávce ve směru do Neratovic a nástup bude v pravidelné zastávce pro směr Praha.

Spoje, které jedou z/do Prahy a obsluhují v trvalém stavu zastávku Líbeznice, Škola budou i po dobu výluky zajíždět ve dnech školního vyučování ke škole. Tyto spoje budou ve směru z Baště odkloněny přes zastávky Líbeznice, Pošta – Líbeznice, II – Líbeznice, Škola – Líbeznice, II – Líbeznice , I. Odpolední spoje pojedou po stejné trase, ale v opačném sledu.

Zastávka Bašť, Měšická bude pro oba směry v pravidelné zastávce směr Předboj (na straně u školky).

(Zdroj: ROPID)