Obecní policie v červenci: Ukradené stromky

První prázdninový měsíc by naplnil očekávání okurkové sezóny, kdyby se v Předboji opět neobjevili zloději. Tentokrát okrasných stromků ze zeleného pásu před jedním z domů v ulici Pod Kapličkou.

Podezření z krádeže padá na posádku malého stříbrného vozu stříbrné barvy, která se přímo u místa činu pohybovala, nebyla však bohužel přistižena.

„Užití chodníku jinou osobou než chodcem“ bylo tentokrát zaznamenáno jen jednou a jako přestupek ohodnoceno pokutou ve výši 1.000,- Kč. Stalo se na Kojetické.

Za zmínku pak stojí také dvě telefonická oznámení. První se týkalo skupinky mužů, která připadal podezřelá jedné z našich sousedek. Strážníci muže prověřili, ale naštěstí se jednalo o partu natěračů vyslaných na místo natřít sloup patřící energetické společnosti. Druhý telefonát byl spíše stížnost na hluk, který měly způsobovat Na Jaroši a v Dlouhé děti na benzínových čtyřkolkách. Ty stihly ještě před příjezdem hlídky obecní policie odjet, takže nemůžeme nabídnout žádnou pointu.

Největším červencovým případem tak byl dohled strážníků při úklidu kusů bahna v ulicích U Prutníku a Dlouhé jejich původcem – pracovníkem, který zde prováděl výkopové práce.

Přeji podobně klidný i celý zbytek prázdnin.

-sob-