Úvodní stránka › Forum › Diskusní fórum › Obecná témata › Volby 2018 › Volby 2018
Vážení kandidáti,
dnes jsem v poštovní schránce našel moc hezké představení kandidátů do zastupitelstva obce a moc děkuji.
Po přečtení některých projektů a návrhů mám trochu problém s obsahovou, vizuální a celkově neprofesionální úpravou dokumentu. Vzhledem k tomu, že jsme to obdrželi dva dny před volbami, tak asi chápu, že to někdo psal narychlo a podle toho to tak vypadá. Nicméně mě zaujal zejména odstavec cituji
„V neposlední řadě se chceme zasadit i budování dobrých sousedských vztahů, třeba pořádáním a spoluprací v oblasti kulturních, sportovních a společenských akcí.“
Uvedený odstavec tak trochu nedává smysl, ale pokud jej rozklíčujeme, tak zjistíme, že by se chtělo nové zastupiteltstvo zasadit o to, aby byly vybudovány dobré sousedské vztahy.
Osobně bych se snažil budovat výborné sousedské vztahy, protože dobré je málo. Problém vidím v tom, že přinejmenším jeden kandidát pan Robert Vignát-Mimochodský s tímto programovým bodem má a bude mít nepřekonatelný problém a je vzhledem k dlouhodobě trvající neuspokojivé situaci v ulici Nová nesplnitelný.
Proto by mě osobně zajímalo, jak konkrétně chce pan Robert Vignát-Mimochodský budovat ty dobré sousedské vztahy.
Petr Mrštík